There was an error in this gadget

Thursday, June 16, 2011

who the girl

Hy ,, hello ,, asalammualaikum ,, hehe tah apew2 tah,,ok la saje jew main2..
erm korang nak tau who the girl ew..erm yew la aku g tau..
ermmm...nak bg tau kew x...x nak laa,,ish nak la..alar x nak laa..
adui g tau jew laa..tpi x nak laa..alaihai g tau jew la..
arrrr mcm mane ny nak g tau kew x??erm
bukan pew bukan pew law g tau nty buat malu jew..TAPI
klau x bg tau bile lg nak g tau..when the excelent time to tell the story in my heart..
arrr mcm mane ny..somebuddy HELP me :(
erm aku ny bukan la perfect sngt tapi klau dy nak suruh aku jdi yg terbaik tok dy
aku blh berusaha tok berubah mcm yg dy nak..tpi aku x tau la dy blh terima aku..
HISH aku ny dah kelain dah citew yew hahaha,,erm WHO THE GIRL nak tau kew..
rase x perlu sebb satu hari girl 2 akan tau sapa yg aku maksud kan...ok la sorry very much..
ILUVM<3<3<3

No comments:

Post a Comment