There was an error in this gadget

Saturday, April 30, 2011

Hah ny sape??..korng blh tgk sendiri kat blog dy <3 namzaharitarun 
hehe lawa x dy....hehe bukan nak cerita pew la..
jujur nak kate dy sebenar yew..aku yew....erm asal susah nak ckp ny...
ehem..ehem..ehem..
Hah...x ada sape pon hahaha joking jew :D jgn mara kene jual nty..^_^
ops!! korang nak tau sbb pew ada pics dy..ok kwn habak mai..
dy ny yg bg kwn semangat tok cari pasangan hidup..haha
banyak dy nasihat(padahal cikit jew) ambik haty..hehe
tpi semua yg dy g tau ada tol yew (: tpi law dy jdi pasangan teman bagus gak hehe
gurau jew cik NUR ATIRAH AZMAN (tpi law btl pew slh yew)hehe
Ok laa pew pon i thanz kat si dia ny haha :) tata.....<3

SINGLE

ish mcm best jew tajuk ny hehe..mane x yew law ckp SINGLE msty owg tau mesty pasal couple..
biasa lar lumrah kehidupan msty berpasangan,,tpi bukan semua owg dapat bepasangan O_0 yew la
bak kate owg tua2 yg dah tua 2..jodoh di tangan tuhan so sabar jew sapa yg x ada pasangan lg,,
temasuk laa aku owg yew,,ish malu lak mengaku,,tpi is Ok i donT mind..(tpi padahal kisah)
hehe ape2 jew la kn...erm bosan laa gak berstatus SINGLE ny tpi pew blh wat jodoh x ada g..erm tpi x pew bak kate mak bapak aku(awak 2 masih muda rilex jew nty ada2 la 2 haha)
sempoi jew dowg ckp tpi haty aku ny kesunyian..tpi betul gak dowg ckp still jauh lg pejalanan hidup
ny..erm yew la ada aku kisah..hahaha btw aku nak gak cri seorang gadis idaman yg btl2
menyayangi aku setia gan aku untuk di jdi kan pasangan hidup<3<3<3
tpi masalah yew x jumpe g..erm tpi x pew abang still stedy lg haha..
erm ok la aku pon penat cite sal SINGLE ny...sbb aku x nak cerita dah aku nak g mencari lak hahaha...
k la korang klau ada sape yg SINGLE 2 jgn la malu2 nak knl...hehe open mind jew k...
SEMPOI slalu.....<3
Hah kalau korang nak tau ny la moto kesayangan aku<3<3<3
lawa x moto aku tpi moto aku ny jenis x tau malu,,
mane x yew x kai baju law kai bju pelik owg tegok hahaha...
law korang tgk moto ny jgn ingat moto mat rempit,,
bukan moto ny bawak g surau bukan apa,,
cume nak beracing gan tok imam..
beracing sembahyang bukan di jalanan hahaha
Take...03/07/10

Friday, April 29, 2011

haha pew nak jdi la aku ny gan member2 aku ny g surau tapi dok lepak jew..
tpi ok la jdi baik sikit lepak surau dri lepak Disco,clubing or Party kew
haha slalu la g surau k,,hehe o_0
                                                                                            take 3/6/2010
haha Pics aku time tecik dulu kala haha lawak la...Miss gilew time tecik2 ny..
                                                                            take 27/07/2002

Kene MaRa

erm,Padan muka kat aku pagi2 dah kne mara yew r mane x yew aku melantak tido sampai adik aku balik sek pon x ambik..my mom call my fon smpai naik nak pecah fon 2 asyik dail no fon aku..mane x yew aku yew fon silent mode..haha last my dad yg g ambik adik aku..smpai jew umah dy cri aku kat bilik tgk2....jeng.....jeng....jeng..aku tebongkang tido hahaha pew g megamuk la my dad..dy g ambik air secawan siram kat muka aku haha skali dy siram mcm siram bunga dah..hahaha pew lg x tekejut aku..aku ingat bungbung umah aku boco..haha =P sekali tup..tup.. nampk muka my dad yg mengamuk hah pew lg cawan melekat dy kepala ku hahaha..aduh sekit la gak..tpi aku stedy haha past 2 aku wat la baik siram bunga siram mcm aku kene siram,,sidai kain,masak nasi,,(sebb nasi jew aku tau masak) haha dah la last2 my dad ckp lau ko wat g balik jew ko kat asrama haha k la sebelum kene mara g baik aku stop haha k la korang jgn ikut pragai aku ny hehe U_U
k la renung2 kn dan selamat dari kene mara..papai =)