There was an error in this gadget

Thursday, June 30, 2011

bad day

0 - kene mara
1 - kene maki
2 - kene slap
3 - kene tipu 
4 - kene kutuk
5 - kene tolak moto
6 - kene dok umah
7 - kene mara lg sekali
8 - kene la membosankan diri
9 - kene la padan muka aku
10- kene apa jadi kat diri aku

bad day in one day...suck..opps lebih sudah..

Saturday, June 18, 2011

hapy father day

Assalamualaikum 

Bulan lepas macam2 hari kita dah sambut, ada hari ibu, hari guru, hari jururawat dan sebagainya. Untuk bulan Jun pon ada macam2 hari juga contohnya pada 1 Jun yang lepas adalah hari susu sedunia. Selain itu, bulan Jun juga merupakan bulan sambutan hari bapa. Sama seperti hari ibu, hari bapa juga merupakan hari mengenang jasa bapa yang telah banyak berkorban selama ini membesarkan kite dari kecil sekecil tapak tangan hingga besar untuk menjadi insan yang berguna untuk masa akan datang..
walaupun bapa selalu sering marah kepada kite memukul kite,,itu semua kasih sayang seorng bapa yg diberi untuk anak2 mereka untuk membentuk kite menjadi insan yg berjaya..bapa umpama air hujan yang menitik turun dari awan membasahi tanah untuk memberi tumbuhan untuk terus hidup di bumi ini..anak2 umpama tumbuhan yg dapat membesar daripada titisan air hujan yang bembasahi tanah,untuk proses pembesaran..tanpa air tumbuhan akan layu dah akhir ya mati..begitu juga kasih sayang seorang ayah yg tidak putus2 memberi kasih sayang kepada anak ya..
bersama la kita menyambut hari bapa untung mengenang pengorbanan mereka...


P/S..kepada sesiapa yg tidak lg mempunyai bapa korang jangan bersedih kerana bapa anda sentiasa di hati korang..so jangan bersedih sbb korang kene bukti kn kat bapa korng yg korang juga blh 
menjadi insan yg berguna dan berjaya di masa hadapan..sekurang2 ye baca kan la 
AL-FATIHAH atau SURAH YASIN
sebagai hadian hari bapa kepada yg  ISLAM
manakala yg BUKAN ISLAM ziarah la kubur bapa anda..

SELAMAT HARI BAPA
I LOVE U DAD
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3




Thursday, June 16, 2011

who the girl

Hy ,, hello ,, asalammualaikum ,, hehe tah apew2 tah,,ok la saje jew main2..
erm korang nak tau who the girl ew..erm yew la aku g tau..
ermmm...nak bg tau kew x...x nak laa,,ish nak la..alar x nak laa..
adui g tau jew laa..tpi x nak laa..alaihai g tau jew la..
arrrr mcm mane ny nak g tau kew x??erm
bukan pew bukan pew law g tau nty buat malu jew..TAPI
klau x bg tau bile lg nak g tau..when the excelent time to tell the story in my heart..
arrr mcm mane ny..somebuddy HELP me :(
erm aku ny bukan la perfect sngt tapi klau dy nak suruh aku jdi yg terbaik tok dy
aku blh berusaha tok berubah mcm yg dy nak..tpi aku x tau la dy blh terima aku..
HISH aku ny dah kelain dah citew yew hahaha,,erm WHO THE GIRL nak tau kew..
rase x perlu sebb satu hari girl 2 akan tau sapa yg aku maksud kan...ok la sorry very much..
ILUVM<3<3<3
Bruno mars-taking to the Moon
suka sngt degar lagu ni..
mula2 aku x penah pon suka degar lagu..
tpi ada seseowg ni bg link kat aku,,
suruh degar mcm2 lagu..
tpi x kisah laa..coz semua lagu 2 best..
btw lagu aku suka degar lagu ni la..
coz aku suka lyric yg ni
"at night when the starts light on my room i sit by myself taking to the moon....
tryin' to get you in hopes you're on the other side taking to me too or am i a fool
who sit alone taking to the moon"
haha nape gan lyric ny sbb ada kene mengena gan haha  :D
dah la lupekan jew x penting pon..k laa enjoy the song o_O

Sunday, June 12, 2011

eh..moto sapa laa ny kn..kn..
cute mcm tuan yew..hehe 
ops!!terlebih sudah..OMG..
~putih itu suci~
10/6/11 

mencari cinta

Asalammualaikum,,hehe baik yew..ok la di waktu yg sunyi dah suasana sejuk..bermula la al-kisah..ish!!!
dah mcm cite dulu2 jew...haha sebenar yew kawe x ada nak cito ape..kome nak tau x kawe rase kawe bosan dah hidup solo jew kawe nak gak merasa hidup bercouple bak kate owg putih..hehe ^_^ 
tpi kawe x tau nak pikat hati pompuan ny..cuba kome bg kawe tip2 nak pikat pompuan ny..hehe 
kawe ada kenal gan sowg pompuan ny tpi kawe bru kenal dia..dalam sebulan bru..kawe x tau nak pikat ati dia
kawe x tau la nak wat po g..maklum laa kawe x ensem mcm farid kamil...tpi kawe cuma lg ensem sikit dari sharul khan hehe..kawe gurau jew..erm doa2 kan kawe dapat pikat hati pompuan yg kawe cito..kawe dah tanam dalam diri kawe,,kawe akan setia smpai akhir hayat kawe..ish poyo yew kawe..haha..harap2 begitu la..
macam jozan nyanyi begitu la awan nano..nano..nano..nano..hish x hbz nak kire nano2 yew..k la moga cinta yg suci kekal abadi..tQ=D