There was an error in this gadget

Saturday, May 14, 2011

Awat ny,,
buruk yew upew..
law nak tau npew ny..
Hah,,mcm ny la riak wajar aku mase dapat tau result aku teruk..(x la teruk sngt)
tpi memng teruk la..
kecewa gilew laa..
bgun2 tido jew dapat msj suruh cek result..
aku apew lg teruk belari mendapat kan lappy aku..
dengan semangat yew buka web..
masuk kan no Ic..
bile nak bukak jew result jantung aku bedebar..
nadi ku terhenti seketika..
sampil melihat ke monitar 13.5 inci (monitar lappy aku)
smpai jew subjek 2 terakhir nampk la tulisan gagal kali pertama..
arrrr sedih gilew aku menjerit gilew(dalam hati)
tpi apew nak buat dah itu usaha aku itu la yg dapat tpi aku akan 
usaha lg yg akan datang bak kate owg dulu kala perjalan masih jauh..
yg lepas 2 lepas la ambik yg jernih buang yg keruh..
k la aku nak sambung kesedihan aku ny..
dah jgn kacau main jauh2 huhuhu =( sedih yew

Saturday, May 7, 2011

Hah nak tau x sapa awek sowang ny x..
ny la ISTERI aku yew Mak mertua nty haha.(=
NY la mama kesayangan aku<3<3<3
PN.SITI RAFIDAH BINTI SALI

NAMA : SITI RAFIDAH BINTI SALI
UMUR : DIRAHSIAKAN
STATUS : SUDAH BERPUNYA(MY DAD)
PERKERJAAN : JURURAWAT YG GARANG

Friday, May 6, 2011

SELAMAT HARI IBU PN SITI RAFIDAH



Ibu , wan nak mintak maaf selama ni banyak susah kan ibu , susah kan ibu selama 18 tahun 5 bulan besar kan anak bujang ibu yang paling nakal ny and ibu alhamdulilah buat atas jagaan and didikan ibu wan rase wan manusia yang boleh tahan laa baik hihi walaupun luaran wan macam err sosial selalu kena usha atas bawah oleh makcik dan pakcik yang 'terbaik di ladang' tuu tapi ibu tahu kan anak ibu ni baik ? Ibu tahu kan wan tak buat perkara yang terkutuk , ibu tahu kan semua tuu kan ? Sebab tuu sampai sekarang ibu masih percaya kan wan and wan dapat ibu yg beautiful Sampai ade laa kawan-kawan wan jealous wan dapat ibu yang "HOT" and segila macam wan haha . wan tahu wan degil wan tak dengar cakap wan selalu melawan cakap ibu and dalam banyak-banyak anak ibu wan laa paling banyak buat ibu 'menitiskan air mata' Ibu tahu , dulu wan puas hati sangat bile tgk ibu nangis sebab wan rase wan dah berjaya balas dendam yela ibu selalu suka salah kn wan walaupon salah org lain,wan akan nangis kalau tgk ibu wan ni nangis , wan tak sampai hati laa walaupun wan ni laa penyebab nye

Ya Allah , tolong panjang kan umur ibu tolong jage ibu tolong berkati hidup ibu tolong tunai kan segala permintaan ibu tolong permudahkan urusan ibu di dunia mahupun di akhirat dan tolong hapuskan 'airmata' ibu ? wan taknak tengok ibu menangis dah , please !
Ibu walaupun wan tahu ibu tak kan bace , wan just nak luah kan dekat sini biar semua orang tahu yang wan menangis menyesal dengan perangai wan ni . Kite gaduh time wan wat hal yg yg paling teruk dalam hidup wan dekat 30 hari kite tak cakap kan ? Hmm Ibu nangis-nangis cerite dekat semua  org kan ? Ibu cakap , ibu tak tidur sebab pikir mase depan wan kan ? Ibu takut wan akan hanyut dgn dunia ni akn ? Sebab wan ni anak sulong ibu untuk menjadi contoh kat adik2 tuu yang ibu mengelabah ibu pening kepala tak tidur , betul ke ? Ibu sumpah wan nyesal sangat-sangat buat hal dengan ibu , wan nak mintak maaf tapi wan ego wan bodoh dah tu Hari Ibu tinggal 2 hari lagi tapi wan tak buat ape-ape pun , wan watlek je tak macam anak orang lain kemain lagi beria beli itu ini semate-mate   untuk ibu dorang tapi wan ? Ape pun takde mesti ibu sedih kan ? Ibu kecik hati kan ? Hmm takpe laa biar laa wan tak bagi pape pun wan tahu ibu pun tak perlu kan semua tu kan ? Tapi wan akan pasti kan setiap malam sebelum wan tidur wan akan berdoa banyak-banyak untuk ibu & ayah k ? Ibu wan mintak maaf *menangis!

YOU'RE THE BEST THE AMAZING THE AWESOME SUPERWOMEN IN MY LIFE. SWEAR TO GOD,
I LOVE YOU ENDLESS MUMMY :(
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sunday, May 1, 2011

Tulang ikan

Just for Display haha =p
Bermula la cerita pada satu malam ny family aku ajak balik kg...
mula2 aku mlz nak follow,,tpi ckp ramai cousin2 aku balik pew lg sepantas kilat aku siap =)
mane x yew best kot kumpul ramai2 lg2 aku dengr mlm ny nak wat BbQ haha =D
bertambh gilew aku nak balik kg,,haha seblm balik aku gan family aku g la cri IKAN,
ayam,hot dog,udang,kerang,sate pon ada..hehe byk x yummy2 sedap yew..
saat berlalu gan cepat..zup..zup..zup^_^
~MLM MENJELANG~
aku mulakan langkah gan pak cik aku yg agak kegilaan..
first skali aku g idup kan api yew la nak BbQ msty ada api.
haha lpz magrib jew api dah idop pew lagi bermula la aktiviti kite owg.
mula2 kite org bakar hot dog..past 2 ikan,,udang,,ayam dan lain2 g r..
erm yg jdi tukang bakar yew aku la..bak kate usop whellchair(kak limah)
kite bakor jew hahaha...
sementara tnggu makanan masak,,aku mamam la dulu..
makan yew makan x sedar dy punye sedap smpai hanyut aku dibuat yew..
last2 minit aku rase mcm x selesa mcm ada benda tecucuk kat tekak..
erm tpi aku still sempoi,,smpai hbz wat BbQ semua org tlng kemas..siap jew kemas..
aku baring2 jap smbil layan movie..erm makin lama aku tgk makin x selesa..
aku syak msty tecekek tulang ikan Hah kan betul skali aku tgk kat cermin,,
nampk la tulang yew,,panjang laa skali..adus sakit r..
erm pew lg aku congkel2 x mao kuar..byk kali cube x blh..
ish!! begang gilew last skali aku jolok jew tekak aku..
Hah!!skli ambik ko semua kuar..semua aku makan kuar balik..
tpi Alhamdulillah sakit 2 ilang makne yew..
X ada makne yew hahahaha...so tulang ikan 2 dah x ada..best yew..
so persoalan yew jgn makan gelojoh dan jgn lupe bace DOA..hehe=D
<3<3<3