There was an error in this gadget

Sunday, May 1, 2011

Tulang ikan

Just for Display haha =p
Bermula la cerita pada satu malam ny family aku ajak balik kg...
mula2 aku mlz nak follow,,tpi ckp ramai cousin2 aku balik pew lg sepantas kilat aku siap =)
mane x yew best kot kumpul ramai2 lg2 aku dengr mlm ny nak wat BbQ haha =D
bertambh gilew aku nak balik kg,,haha seblm balik aku gan family aku g la cri IKAN,
ayam,hot dog,udang,kerang,sate pon ada..hehe byk x yummy2 sedap yew..
saat berlalu gan cepat..zup..zup..zup^_^
~MLM MENJELANG~
aku mulakan langkah gan pak cik aku yg agak kegilaan..
first skali aku g idup kan api yew la nak BbQ msty ada api.
haha lpz magrib jew api dah idop pew lagi bermula la aktiviti kite owg.
mula2 kite org bakar hot dog..past 2 ikan,,udang,,ayam dan lain2 g r..
erm yg jdi tukang bakar yew aku la..bak kate usop whellchair(kak limah)
kite bakor jew hahaha...
sementara tnggu makanan masak,,aku mamam la dulu..
makan yew makan x sedar dy punye sedap smpai hanyut aku dibuat yew..
last2 minit aku rase mcm x selesa mcm ada benda tecucuk kat tekak..
erm tpi aku still sempoi,,smpai hbz wat BbQ semua org tlng kemas..siap jew kemas..
aku baring2 jap smbil layan movie..erm makin lama aku tgk makin x selesa..
aku syak msty tecekek tulang ikan Hah kan betul skali aku tgk kat cermin,,
nampk la tulang yew,,panjang laa skali..adus sakit r..
erm pew lg aku congkel2 x mao kuar..byk kali cube x blh..
ish!! begang gilew last skali aku jolok jew tekak aku..
Hah!!skli ambik ko semua kuar..semua aku makan kuar balik..
tpi Alhamdulillah sakit 2 ilang makne yew..
X ada makne yew hahahaha...so tulang ikan 2 dah x ada..best yew..
so persoalan yew jgn makan gelojoh dan jgn lupe bace DOA..hehe=D
<3<3<3

No comments:

Post a Comment