There was an error in this gadget

Friday, May 6, 2011

SELAMAT HARI IBU PN SITI RAFIDAH



Ibu , wan nak mintak maaf selama ni banyak susah kan ibu , susah kan ibu selama 18 tahun 5 bulan besar kan anak bujang ibu yang paling nakal ny and ibu alhamdulilah buat atas jagaan and didikan ibu wan rase wan manusia yang boleh tahan laa baik hihi walaupun luaran wan macam err sosial selalu kena usha atas bawah oleh makcik dan pakcik yang 'terbaik di ladang' tuu tapi ibu tahu kan anak ibu ni baik ? Ibu tahu kan wan tak buat perkara yang terkutuk , ibu tahu kan semua tuu kan ? Sebab tuu sampai sekarang ibu masih percaya kan wan and wan dapat ibu yg beautiful Sampai ade laa kawan-kawan wan jealous wan dapat ibu yang "HOT" and segila macam wan haha . wan tahu wan degil wan tak dengar cakap wan selalu melawan cakap ibu and dalam banyak-banyak anak ibu wan laa paling banyak buat ibu 'menitiskan air mata' Ibu tahu , dulu wan puas hati sangat bile tgk ibu nangis sebab wan rase wan dah berjaya balas dendam yela ibu selalu suka salah kn wan walaupon salah org lain,wan akan nangis kalau tgk ibu wan ni nangis , wan tak sampai hati laa walaupun wan ni laa penyebab nye

Ya Allah , tolong panjang kan umur ibu tolong jage ibu tolong berkati hidup ibu tolong tunai kan segala permintaan ibu tolong permudahkan urusan ibu di dunia mahupun di akhirat dan tolong hapuskan 'airmata' ibu ? wan taknak tengok ibu menangis dah , please !
Ibu walaupun wan tahu ibu tak kan bace , wan just nak luah kan dekat sini biar semua orang tahu yang wan menangis menyesal dengan perangai wan ni . Kite gaduh time wan wat hal yg yg paling teruk dalam hidup wan dekat 30 hari kite tak cakap kan ? Hmm Ibu nangis-nangis cerite dekat semua  org kan ? Ibu cakap , ibu tak tidur sebab pikir mase depan wan kan ? Ibu takut wan akan hanyut dgn dunia ni akn ? Sebab wan ni anak sulong ibu untuk menjadi contoh kat adik2 tuu yang ibu mengelabah ibu pening kepala tak tidur , betul ke ? Ibu sumpah wan nyesal sangat-sangat buat hal dengan ibu , wan nak mintak maaf tapi wan ego wan bodoh dah tu Hari Ibu tinggal 2 hari lagi tapi wan tak buat ape-ape pun , wan watlek je tak macam anak orang lain kemain lagi beria beli itu ini semate-mate   untuk ibu dorang tapi wan ? Ape pun takde mesti ibu sedih kan ? Ibu kecik hati kan ? Hmm takpe laa biar laa wan tak bagi pape pun wan tahu ibu pun tak perlu kan semua tu kan ? Tapi wan akan pasti kan setiap malam sebelum wan tidur wan akan berdoa banyak-banyak untuk ibu & ayah k ? Ibu wan mintak maaf *menangis!

YOU'RE THE BEST THE AMAZING THE AWESOME SUPERWOMEN IN MY LIFE. SWEAR TO GOD,
I LOVE YOU ENDLESS MUMMY :(
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2 comments:

  1. waaa , manyak sedih la lu punya cter .. boleh bikin cerita .. huhu :p

    ReplyDelete
  2. apa lu cite..cite waa semua dari hati k..dalam hati waa ada taman,,taman mainan r..hehe

    ReplyDelete