There was an error in this gadget

Friday, April 29, 2011

Kene MaRa

erm,Padan muka kat aku pagi2 dah kne mara yew r mane x yew aku melantak tido sampai adik aku balik sek pon x ambik..my mom call my fon smpai naik nak pecah fon 2 asyik dail no fon aku..mane x yew aku yew fon silent mode..haha last my dad yg g ambik adik aku..smpai jew umah dy cri aku kat bilik tgk2....jeng.....jeng....jeng..aku tebongkang tido hahaha pew g megamuk la my dad..dy g ambik air secawan siram kat muka aku haha skali dy siram mcm siram bunga dah..hahaha pew lg x tekejut aku..aku ingat bungbung umah aku boco..haha =P sekali tup..tup.. nampk muka my dad yg mengamuk hah pew lg cawan melekat dy kepala ku hahaha..aduh sekit la gak..tpi aku stedy haha past 2 aku wat la baik siram bunga siram mcm aku kene siram,,sidai kain,masak nasi,,(sebb nasi jew aku tau masak) haha dah la last2 my dad ckp lau ko wat g balik jew ko kat asrama haha k la sebelum kene mara g baik aku stop haha k la korang jgn ikut pragai aku ny hehe U_U
k la renung2 kn dan selamat dari kene mara..papai =)

No comments:

Post a Comment