There was an error in this gadget

Tuesday, August 24, 2010

cuTi sEm...

Arrr.... BOSAN yew la cuty pon BOSAN..dok asrama bosan gak arr bpew bosan jew ny..erm last paper final semangat gilew2 nak balik..kemas bju semua bagai nak pindah rumah awal2 dah kemas smpai licin almari di keje kan hahaha...padahal paper x habis g member2 jgn ckp r ada yg x blh tido nak pikir balik gan final haha temasuk la aku hehehe..malam last 2 kite owg study bagai nak mampoi haha tpi x tau la pew result yew..tunggu jew la:) Hah balik kat topic asal cuty ni bosan r aku balik pon x ada benda dok dalam bilik dah mcm anak dara dah anak dara pon x mcm aku haha..mama aku ckp  g la cri keje jgn dok membongkang jew menghabiz kan beras jew,,haha tpi bukan aku malz cume aku x tau nak keje pew..erm member aku kate cuty ny nak ajak Konvoi g Port Dickson laa ape la,,erm tpi xtau la jdi ke x jgn2 dorng citoo jew haha..apew2 la haha lantak la dorng laa..hehe erm k la aku nak tidow nak pikir lg pew nak wat time cuty ny haha k la papai ZZZZzzzZzz :)



2 comments:

  1. aq ta cito k . . btol2 laaa . . da cari spot pown . .

    ReplyDelete
  2. ok harap2 berjalan lancar..amin,,usaha tangga kejayaan law x ada tangga guna lif ok^_^

    ReplyDelete